tisdag, augusti 15, 2006

En bloggare yes I a´m?

Jaha ja… Ja, ja måste ju skärpa till mig och blogga lita oftare. Och tänka på att valet är den 17 september å så. Men jag har ju varit så dålig på det.. Det var idag, den 14 augusti, ungefär ett år sedan sist. Kan jag över huvud taget kalla mig för bloggare då… öhh.. ?

Det var en ung och trevlig sosse vid som tyckte att jag gott kunde skärpa till mig. Det har hon ju naturligt vis rätt i. Men det är ju så hype att blogga, så inne att jag blir anti!

Och är det för örit någon som läser blogar, utom bloggarna själva? Det känns så invärtes på något sätt. Nåja, jag faller väl till föga och försöker i alla fall. Val, val underbara val! (sjunger) Man skulle kunna byta ut det, mot jul? Julen ja. Den kommer snart nog. Ja man kanske skulle börja fundera på att köpa julklappar i tid i år..?

1 kommentar:

Anonym sa...

Nej men titta. Hi hi! Det tackar man för ; )

Du har rätt att många bloggare bara läser varandra, men nu runt valtider märker man att att sökorden är skrivna av de som vill bestämma sig inför valet. I och med att min blogg heter Varför får jag därför träffar på "varför är politik så tåkigt" (hi hi) och så vidare. Så skriv nu!

SE ya!
Kram