tisdag, juni 03, 2014

Invandrarstrejk den 8 september kl. 10.00-11.00Invandrarstrejk den 8 september kl. 10.00-11.00

Jag uppmanar alla med invandrarbakgrund att lägga ner arbetet och strejka en timme den 8:e september.

Detta för att visa de främlingsfientliga Sverigedemokraterna och andra att Sverige skulle stanna om vi lämnade landet. Jorden är rund. Mänskligheten är en. Det finns inga raser. Alla gränser är konstruktioner.

Den 8 september 1522. Det enda kvarvarande fartyget i Magellans världsomseglings expedition (Victoria under befäl av Juan de Elcano), återvänder till Spanien efter att framgångsrikt ha seglat jorden runt. Därmed undanröjdes alla tvivel på att världen var rund.

För att fira detta och den förenade mänskligheten manifesterar vi med invandrarbakgrund genom en timmes strejk den 8:e september mellan kl.10.00.11.00. Detta för att visa vår makt, vår betydelse och solidaritet med det land vi älskar och valt att leva i.

Vi väljer att vara inkluderande med begreppet "invandrarbakgrund". Du själv definierar vad som är "invandrarbakgrund". Om du själv "vandrat in" eller har en eller flera föräldrar, eller en partner eller ett barn som har "invandrarbakgrund".

Det är svårt att bli svensk eftersom begreppet invandrare sitter hårt i Sverige. I Sverige räknas man som 1:a, 2:a, 3:e generationens invandrare, oavsett om man "vandrar in" eller inte. Så av den anledningen väljer vi att även vara inkluderande med vem som kan omfattas av identiteten "invandrare"...

Hemsida. https://www.facebook.com/home.phpInga kommentarer: