måndag, november 18, 2013

McDonalds kompenserade kall fiskburgare med en halvmesyr. Eftersom kunden "börjat äta"


När jag bad om att få en varm fiskburgare, eftersom den jag fått var kall, gavs jag istället denna halva, delad av av personalen på McDonalds i Handen. När jag frågande tittade på den halva fiskburgaren, sade de att jag "ätit mer hälften innan jag lämnat tillbaka den".

Jag försökte förklara fiskburgarens dimensioner i föhållande till min mun och att man, om man är fokuserad på annat, kanske inte upptäcker att den är kall förrän efter 1 till 2 tuggor. Detta argument accepterades dock inte utan jag "borde upptäckt att den var är kall innan jag bitit i den".

Till saken hör att jag köpt två "Happy meal" samt en kaffe med paj. Personalen på McDonalds menade alltså att jag, trotts mitt inköp för 100 kr, försökte lura till mig två tuggor på en fiskburgare.

I'm lovin it...

2 kommentarer:

Johan Tennbäck, McDonald's Sverige sa...

Självklart är det inte ok att dela ut en halv fiskburgare och jag ber uppriktigt om ursäkt! Jag läste på din Facebook-sida att du har mejlat vår kundservice. Det är bra! Då får vi möjlighet att följa upp det ordentligt med ansvarig på restaurangen och göra dig nöjd igen.

Önskar dig en trevlig dag!

Vänliga hälsningar
Johan Tennbäck, McDonald's Sverige

Karolina Norstedt sa...

En riktig miljöpartist skulle aldrig sponsra McDonalds genom att betala för deras miljövidrigt producerade "mat".